Flaş Haber
Sayfa / Kombi servisi / Halkalı Kombi Servisi

Halkalı Kombi Servisi

HALKALI KOMBİ SERVİSİ

0212 601 17 67

            Kış mevsimlerinde yaşam alanlarınızda ideal bir sıcaklık elde etmek için kombi bakımlarının aksatılmadan düzenli olarak yaptırılması önemlidir. Bu nedenle Halkalı Kombi Servisi hizmetlerimiz ile de cihazlarınızın verimli bir şekilde çalışması sağlanabilir. Düzenli bir bakım arızaların önceden tespit edilmesine olanak sağlayacaktır. Bu şekilde de kombilerinizin daha uzun ömürlü olarak çalışması mümkün olacaktır.

            Kombinizin bakımı yapılırken temizlik, ayarlama ve kontrol süreci olarak üç aşamadan geçirilir. Yanma haznesi, meme gözenekleri, tesisat filtresi, prop gözleri, kalorifer dönüş hattı, brülörün sökülüp yıkanması, fan motoru gibi kısımlarda tozlar birikebiliyor. Bu alanlardaki tozların temizlenmesi ile cihazların daha kaliteli bir şekilde çalışması söz konusu olmaktadır. Sadece bu kısımlarında değil; çakmak, gaz valfı, kalori kapasitesinde de ayarlamalar yapılmaktadır. Gençleşme tankındaki hava oranı, imbisat deposunun havası, NTC termostast değerleri de ölçülmektedir. Bu şekilde kontroller tamamlanmakta ve olası büyük arızaların da önüne geçilmektedir. Özellikle ana kart arızası durumunda çok önemli masraflarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu durumlarda Halkalı Kombi Servisi cihazlarınızın ilk günkü kalitesi ile çalışması için sorunsuz hizmetler sunmaktadır.

            Bakım için geç kaldığınızda daha zor bir kış geçirebilir, tamiri mümkün olmayan hasarlar ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle cihazınızdan yüzde yüz performans almanızın önüne de geçilmiş olur. Tasarruflu bir kombi kullanımı için Halkalı Kombi Servisi hizmetleri tercih edebilirsiniz. 7/24 sunulan hizmetler ile çok daha üst düzey bir performans sağlanabilir. Cihazlarınızda gaz olmadığında ve ateşleme hatası verdiğinde brolür ateşleme arızası olabilir. Aşırı sıcaklık koruması devreye girmediğinde sistemde su devir daimi olmamaktadır. Bu da sistemde hava olduğunu gösterir. Tüm arıza destek taleplerinizde bir çözüm merkezi olarak çalışan firmamız cihazlarınızın sorunsuz çalışma sistemine kavuşması adına doğru kullanımları bulunmaktadır.

Kombi Arızaları

            Bakım ihmal edildiğinde ya da farklı sorunlar nedeni ile pek çok arıza ile karşılaşabilirsiniz. Zor bir kış geçirmemek için çözüme merkezi odaklı çalışmalarımız içerisinde hizmet taleplerinde bulunabilirsiniz. Kombinizin bazı çalışmadığı durumlarda basit önlemler alınarak ta çalışma sistemini düzenleyebilirsiniz. Kombi sigortasının kapalı olması, gaz vanasının kapalı olması ve kapalı iken cihazı çalıştırmak isteyişiniz kırmızı ışık yanıyor olabilir. Bunun yanında su basıncının 1,5 bar civarında olması gereklidir. Bunun içinde kontrollerinizi sağladıktan sonra hala sorun devam ediyor ise Halkalı Kombi Servisi teknik destek hizmetlerimizden taleplerde bulunabilirsiniz. Cihazınız çalışıyor, ancak ısı sağlamıyor ise dönüş hattındaki filtre tıkalı olabilir. Boru hattının ve peteklerin tıkalı olması da bu tarz sorunlar ortaya çıkaracaktır. Bu nedenle sorunlarınıza en uygun çözümlerle gelen teknik destek servisimizden yardım taleplerinde bulunabilirsiniz. Bunların yanı sıra kombinin patlamalı olarak yanması da çok önemli bir teknik sorundur. Bu sorunun nedeni cihazın geç yanması ile oluşan gaz birikmesi şiddetli bir yanma ortaya çıkarır. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için cihazın çakmak ve gaz ayarlarının yapılması gereklidir. Yıllık bakımlar sırasında bu kontroller ve ayarlamalar yapılır. Bu nedenle bu tarz arızalarla karşılaşılması söz konusu olmaz.

Kombi Tamiri

            Arıza durumlarında en kısa sürede onarımları sağlayan Halkalı Kombi Servisi cihazınızın bozuk olduğunda yaşayabileceğiniz mağduriyetlerin bu şekilde önüne geçmeye çalışmaktadır. 7*24 hizmetler veren servisimiz arıza durumlarında en kısa sürede destek ihtiyaçlarınıza cevap vermekte ve bu şekilde çözüm odaklı hizmetleri ile oluşabilecek olumsuzların önüne geçilmektedir. Zaman kaybetmeden bulunan çözümler ile cihazınızın çok daha uzun yıllar yüksek performans ile kullanabilirsiniz.

Petek Temizliği        

            Periyodik bakımlar her açıdan cihazınızın sıfırlanması ve bir yıllık çalışma yükünden kurtulması adına çok önemlidir. Bu nedenle bakımı yapılmayan cihazlarda peteklerin ısınmama sorunları ile çok fazla karşılaşılmaktadır. Isınmadıkça dereceyi yükseltebilir ve cihazınızın daha fazla efor harcamasına neden olabilirsiniz. Bu da yüksek faturalar olarak cebinize yansıyacaktır. Bunun yanında cihazınızda çok önemli arızalarda meydana gelebilir. Petek temizliği yapıldığında ise derece çok az bile olsa ısınma alanında çok daha fazla verim elde edebilirsiniz. Temizlik aşamasında cihazınızın modeli ne olursa olsun kullanılan özel ekipmanlar sayesinde temizliklerin yapılması söz konusu olacaktır. Siyah suyun çıkması ile petekler içerisindeki tüm kir temizlenmiş olacaktır.

Doğalgaz Tesisatı ve Bakım Hizmetleri

            İster eski olsun, isterse de yeni tüm doğalgaz tesisatlarının Halkalı Kombi Servisi hizmetleri kapsamında değerlendirilmesi mümkün olmaktadır. Tüm Halkalı mahallelerine hizmetler verilmektedir. Bakım ve onarım alanında tüm ihtiyaçlarınızda birebir çözümler sunulmaktadır. Cihazlarınızı çok daha uzun yıllar verimli bir şekilde kullanabilmek için gerekli sigorta değerindeki teknik destek hizmetlerimiz ile elde ettiğiniz yüksek performans uzun vadede bütçeniz için çok önemli bir tasarruf elde etmenizi sağlayacaktır. Cihazlarınızın yılda bir kez periyodik olarak bakımlarının yapılması tüm gün gün yüksek performans ile çalışan cihazlarınızın daha sağlıklı bir şekilde yollarına devam etmesini sağlayacaktır. Bu şekilde düzenli olarak bakım yaptırmak yıl boyunca sorunlarınızı en aza indirirken, performans anlamında da yüksek performansların elde edilmesi anlamına gelecektir.

Neden Bizden Hizmet Almalısınız?

            Yüksek hizmet kalitesi ve ekonomik servis fiyatları ile her zaman için müşteri memnuniyetleri baz alınarak hazırlanmaktadır. Rutin kontrollerde ve beklenmeyen arızalarda müşteri memnuniyeti sağlayan teknik destek hizmetlerimiz ile Halkalı Kombi Servisi firmamız, farklı marka ve modellerdeki cihazlarınızın arızalarını tespitlerini çok hızlı bir şekilde sağlamaktadır. Alanında uzman teknik personelimiz edindiği tecrübe ile kendini sürekli olarak geliştirmektedir. Bu şekilde karşılaşılan her arıza durumunda anında çözümler üreten teknik ekiplerimizin müşterilerimizin mağduriyetler yaşamasının önüne geçmektedir.

            Cihazlarınızın sağlıklı çalışması için gerekli bakım çalışmaları yapılmasına çok önem veren ekiplerimiz, bu bakımların cihazlarınızın sigortası olabilecek önlemler olması adına çok titiz ve özenli çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Kombi Bakım Hizmetlerimiz

            Kombilerimizde herhangi bir sorun olmadığı, hiç olmayacağı anlamına gelmez. Bu nedenle yılda bir ya da iki kez bakımının yapılması çalışma verimini artıracak ve uzun vadede tasarruf etmenizi sağlayacak hizmetlerimizdir. Bakım çalışmalarımız kapsamında öncelikle kullanıcılara bilgiler verilmektedir. Bunun yanında hermetik bacılı modellerde öncelikle bu bacaların çalışma durumu kontrol edilir. Sonrasında ise ek parçalarda oluşabilecek oksitlenmeler tamamen temizlenir. Genel olarak bakım çalışmalarında tüm kritik aksamlar üzerinde kontroller ve temizlik çalışmaları sağlanır. Özellikle Halkalı Kombi Servisi bakım çalışmalarımız içerisinde sıcak su ve kaloriferin yanma durumu, cihazın su sızdırmazlık kontrolü, yanma odası brülörü, elektronik bağlantıların kontrolü, baca fanı kontrol edilir. Genleşme tankı ve bar basınç seviyesinin ayarlanmasının yanında kombi kalorifer dönüş hattı pislik tutucu filtresi de temizlenecektir.

Tüm Halkalı Mahallerine Servis Kolaylığı

            Oldukça geniş bir alanda yer alan Halkalı içerisindeki tüm mahallere teknik destek hizmetlerimiz çok kolay bir şekilde ulaşabilmektedir. Hizmet taleplerinizde teknik desteklerimiz anında adresinizde olacaktır. Kolay çözümleri, pratik çalışmalarımız ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar oluşturulmaktadır. Farklı marka ve model kombi cihazlarınız için acil Halkalı Kombi Servisi ihtiyaçlarınızda da en hızlı bir şekilde adreslerinize ulaşarak çözümler sunulmaktadır. En kısa süre içerisinde hizmet taleplerinize yanıtlar verilmektedir. Kombi cihazlarınızın evinizin temel demirbaşı olduğunun farkında olarak cihazınızın kesintisin hizmetler verebilmesi için gerekli olan tüm hizmetler seferber edilmektedir.

Diğer Servisimiz

Yenibosna Kombi Servisi

YENİBOSNA KOMBİ SERVİSİ 0212 601 17 67 Yenibosna Kombi Servisi             Kış mevsimlerinde yaşam alanlarınızda …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7X24 ACİL SERVİS

Watch Dragon ball super